Svet-Stranek.cz
Punk, rock hýbe světem, hip-hop nechme dětem!
Křeček džungárský

tu sou :):Punk, rock hýbe světem, hip-hop nechme dětem!

tu sou :)

doufám ,že bude zajímavý ;)
Zde je něco o mých křečících:



ŠMAJDA 1.

Tenhle křeček přišel na svět se svým bratrem Šmudlíkem .Jméno získala podle toho jak chodila - vypadala jako placička, a ne podle Mira Šmajdy kterého určo znáte ze superstar. Měla šedo-bílou barvu. Šmajdinka byla moc hodná a se Šmudlíkem se dobře snášela neměly jsme ji ani týden a najednou se přestala hýbat měla zavřená očička a bylo zle. Věděli jsme ,že to nepřežije. Asi po třech dnech zemřela. Zrovna když sme se vraceli ze zveráku . nezemřela na stáří, ani že jsme se o ní špatně starali . Dostala ,teda alespoň podle nás tasemnici která přebývá výhradně v křečcích. Takže Šmudlík o sestřičku přišel a je sám.


ŠMAJDA 2.

Tenhle darebák zdědil jméno po Šmajdince. Je to rebel všech křečků a proto ho máme moc rádi. je bílej a má jen šedou pěšinku která propojuje našedlou hlavičku a zadeček. Miluje svoje kolečko a za nic by nedal ani svou misku se žrádlem. Je velký labužník a zhruba od 6 večer začne běhat a přestává tak kolem 8 ráno. Absolutně se nesnese se Šmudlou. Je dost agresivní a ségru (protože Šmajda a Šmajda jsou její křečci)kousl už i pořádně do krve! Je hodně velkej a taky rád kouše ruličku.


ŠMUDLA

Šmudlík je takovej malej truhlík ,protože je mu úúúúplně jedno jestli ho Šmajda kousl tam nebo tam. Má krásné zbarvení stejně jako Šmajda 2. Miluje svou boudičku a svou klec ,ve které se jednou zabije.Už si tam totiž jednou, odřel do krve pacičku. stalo se to tak, že sem mu sekla kolečko o klec - to jsem ale nečekala co se mu stane. No a Šmudla nadevše miluje horolezectví po své kleci a jednou si to špacíroval nahoru po kleci a hupl na kolečko jenže to se s ním přetočilo a spadl do díry která byla utěsněná kolečkem. chtěl ven ,ale noha se mu tam prejcla a vysel hlavou dolu až do rána. Když mě mamka vzbudila hned sem si všimla Šmudlíka . Kdyby nebylo mojí maminky asi by už nežil. tak sem ho vytáhla a měl ji od krve asi tak 2 tejdny se mu to hojila a pak opět šmejdil nad domečkem má tyčky díky kterých se vždycky vyhoupne nahoru. Ale jedna byla prasklá a ta samá noha se mu tam zas prejcla chudák malej řval asi 2 hodiny než mě to vzbudilo honem sem ho vytáhla. ale jak ho to bolelo kousl mě za to do prsteníčku já sem řvala a Šmudla s chutí zakouslej v mým prstě lítal po kleci pak se pustil a rozmázl se o stěnu klece :D . Naštěstí žije ,ale je to můj malej kaskadér kerýho mám moc ráda!